Dagje 2: Luieren en KumKoy - Reisverslag uit Side, Turkije van Michael B - WaarBenJij.nu Dagje 2: Luieren en KumKoy - Reisverslag uit Side, Turkije van Michael B - WaarBenJij.nu

Dagje 2: Luieren en KumKoy

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Michael

27 Juli 2009 | Turkije, Side

Na een uitgebreid ontbijt, van pannekoeken, flensjes, eitjes etc. zijn we samen met Marloes naar de dokter geweest voor controle. Deze constateerde een amandelinfectie. Gelukkig hoeven we niet naar het ziekenhuis en kunnen we de kuur van aspirines en gorgelen doorzetten.

Na vier bedjes te hebben gepakt, zijn we wat wezen zwemmen en luieren. Iedereen had een boek of tijdschrift en deed dat gene waar ze zin in hadden.

Jurgen en ik zijn in de middag nog naar het strand gegaan. Het weer is op het strand perfect, zon en aardig wat wind. Het zee water is warmer dan het water van het zwembad. Strand is mooi glad (niet veel stenen) dus ook gewoon te lopen.

Terug op de kamer rond een uurtje of vijf hebben Scheerder en ik nog wat lopen tennissen en de boel afgebroken terwijl de dames onderling aan het kletsen waren over meiden dingen.

Savonds na het eten even wezen kijken op de luna park. Met zijn allen in de draaimolen was geen succes. Deze was niet helemaal jofel en kreeg ons niet omhoog. Elke keer wanneer we weer naar boven gingen, zakte we door de remmen weer terug naar beneden. Bovenaan wapperde de bakjes flink heen en weer. Niet echt een succes, dus uiteindelijk maar uitgestapt.

Kumkoy nog wezen verkennen en even naar huis gebeld. Gewoon even snel gekeken, we gaan nog een keer terug om uitgebreid te shoppen.

Daarna aardig wat cocktailtjes naar binnen gewerkt. Deze vielen door het warme weer niet helemaal goed. Iedereen was aangeschoten, maar dat mag de pret niet drukken. We hadden veel lol, en konden overal om lachen. Scheerder heeft Loes op zijn nek genomen, Chris kon ons alleen maar uitlachen, en ik zag alles maar dubbel.

Op de kamer nog wat stomme, gekke spelletjes gedaan, welke je echt alleen maar doet wanneer je de weg niet meer terug weet naar het “niet draaiende wereldje”. Tijd om te gaan slapen, anders liggen we morgen weer met hoofdpijn op bed!

Michael

Vier vriendjes van elkaar, reizen samen voor de tweede keer af naar Side hotel Royal Dragon! Iets over ons vieren: Michael en Jurgen. Beste maatjes sinds de HBO. Oa 6 maanden samen in het duitse Heimat gezeten opzoek naar de fiets van Oma. Actief in de automatiseringssector voor het verbeteren van de wereld! Marloes en Christiane. Sinds kleins af aan bestempeld met de titel "hartsvriendinnetjes". Met een potje verf en een schaar moet je oppassen voor deze twee "Charley Angels". Michael en Marloes. Sinds oktober 2007 een gelukkig stelletje! Jurgen en Christiane. "" (to be continu). Dit jaar dus een nieuw avontuur aan de Turkse Riviera. 15 dagen zullen wij niet beschikbaar zijn in Nederland, omdat we aan het genieten zijn van de zon, het eten, het strand, het hotel, het winkelen, de excursies, het slapen, het lachen etc. Wanneer mogelijk (waarschijnlijk de eerste 15 dagen van de vakantie niet ;) ) Zullen we deze site updaten en voorzien van verslagen!

Actief sinds 13 Juli 2009