Dagje 3: Hamam, Side, KumKoy
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Michael
28 Juli 2009 | Turkije, Side
Nu kregen we een nummertje voor de massage. Nummer 79 tot 82, de teller stond pas op 70. Wachten geblazen dus. Toen de turkse “Pieter buren” look a like Chris naar binnen riep voor de massage, ging het snel. Daarna mocht Loes naar binnen, gevolgd door Jurgen en daarna Ik. Na een flinke massage, wat niet altijd even fijn was, mochten we weer vertrekken. Uiteraard weer eerst drinken betalen. Maar voor het bekijken van de foto’s waren we maar snel weg gesprint.
Terug in het hotel lekker geluncht, en weer terug naar het zwembad. Hier was het echt ongelooflijk heet. Ik kan goed tegen warmte maar ook dit was mij teveel. Geen wind, en zweten geblazen. Vervolgens zag het programma er als volgt uit: Plons, liggen, drogen, zweten, plons, liggen, drogen, zweten, drinken…
De dames gingen wat zwemmen, Jurg en ik zijn gaan glijden in het aquapark. Van de steilste glijbaan af, kontjes omhoog, en kijken wie er het verst over het water kon glijden. Wij vonden het lachen, de mensen die langs het zwembad lagen minder, want die konden elke keer weer opnieuw opdrogen.
Daarna zijn we fanatiek aan de gang gegaan met waterpolo. Jurgen als keeper, was echt een groot succes. Ik als middenspeler, die zijn te grote zwembroek al een keer was verloren. Deze maar uitgedaan, en in mijn onderzwembroek door gegaan. Echt spel was het niet, zaten erge fanatieke lui bij die je zo onder water trokken. Maar besloten om ook de ellebogen te gebruiken, en de knieën voor het onderwater gevecht.
Daarna weer gerust op de kamer, en daarna wezen eten. Kregen bericht dat Kim en Kelvin ook waren geariveerd in hun hotel hier 4 km vandaan. S’avonds zoude we elkaar treffen om samen op pad te gaan. Dit ging nog maar net goed. Wij begrepen uit de sms dat we naar hun hotel moesten komen. Ik sms de nog naar hun dat we onderweg waren naar de taxi. Net toen we klaar waren met onderhandelen en wouden instappen, kwamen Kim en Kelvin gillend aangerend. Ze waren al naar ons hotel gekomen, dus waren net optijd!
Toen samen de taxi in gesprongen en naar Side centrum gegaan. (Zowel heen als terug reis hadden we Mohamed Schumager). Hier alle straatjes bekeken. Loes en ik hebben wat soeveniertjes gekocht, en ook Chris heeft het een en ander mee genomen. Wederom na het drinken van een coctailtje op het terras, zijn we verder gaan wandelen. Daarna met een taxi terug naar kumkoy waar we nog even wat winkels zijn bekijken.
Hier kreeg ik sms van het thuisfront of de site nog wel oke was, aangezien er al twee dagen niets geplaatst was. De site is nog steeds oke, maar niet elke dag tijd om achter de laptop te duiken. Maar, bij thuis komst in het hotel maar snel even ons dagboek bijgewerkt. Loes, Chris en Jurgen liggen al op bed, dus ik gaat maar weer nokken. Snel het glazuurlaagje op de tanden versterken, omkleden en dan het bed in duiken.
Gule Gule!
29 Juli 2009 - 19:38
Mama:
leuk verslag nou weet ik hoe dat is komt dat jullie zijn verbrand door de hammam dan gaat t sneller omdat de eerste laag weg geboend is nog veel fun kus -
30 Juli 2009 - 13:23
Debje:
Hoii Vakantiegangers
Als ik dat zo lees over de hamam dan wil ik ook graaag naar Turkije. Als het kon zou ik zo naar jullie vertrekken. Ook al is het heet daar geniet er toch maar lekker van want hier is het alleen maar regen. Hoe is het eten in het hotel eigenlijk??
Geniet ervan!
Dikke Kus Deb