Dag 5: De manavgat markt
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Michael
30 Juli 2009 | Turkije, Side
Omdat de taxi niet lager wou gaan dan 15 euro besloten we om dan toch maar met het altijd gevreesde busje te gaan.
Eindelijk in het busje, rijdt de busmeneer nog verkeerd ook, nou ja eigenlijk ging die gewoon alle hotels af om nog meer slachtoffers op te halen.
Eenmaal op de goeie weg moest een Mevrouw die stond, bukken de politie hield een controle.
In Manavgat aan gekomen was het eerst nog even zoeken geblazen de ene turk zegt rechts en de andere weer links.
Maar we vonden het toch nog aardig snel, daar aan gekomen merkte we meteen dat we in een sauna beland waren met allemaal bezweten en stinkende turken.
Maar uiteindelijk na 10 keer het zelfde te hebben gezien, hebben we toch alle spulletjes waar wat we wouden, ik ga natuurlijk niet zeggen wat want, dat zijn cadeautjes voor jullie.
Rond 12 uur liepen we de markt weer uit en stonden we midden op de weg.
Snel oversteken en iets te eten zoeken iedereen had toch wel honger gekregen van al dat shoppen.
Op de heen weg hadden we gelukkig al een burger king gezien dus de keuze was snel gemaakt om daar een lekkere vette wopper de eten.
Op de terug weg toch maar een taxi genomen.
Roept Jurgen ineens heel hard “jala jala” hij dacht dat dat opschieten betekende maar, de taxi chauffeur keek toch wel heel raar in zijn spiegel naar Jurgen.
Wat bleek nou dat betekend dus niet opschieten maar Likken Likken……
Je snapt wel dat we ons rot hebben gelachen.
Weer in het hotel nog even op bed gelegen en toen nog naar het strand geweest.
De avond hebben we verder gevuld met spelletjes en ik ben nog even op Msn gegaan met Steven Papa en Mama.
Michael is samen met Jurgen even naar huis gaan bellen….
Oogjes dicht en lekker slapen.
Xxx Christiane en Marloes
31 Juli 2009 - 20:32
Deborah:
jala jalaaaa hahahhaha
wat zullen jullie gelachen hebben!
Zijn jullie al bruin??
kuss -
04 Augustus 2009 - 19:47
Michael B:
Wij lachen ons soms kapot haha ;) Vooral na een cocktailtje