Dagje 1: Verkennen Verhuizen
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Michael
26 Juli 2009 | Turkije, Side
Na het eten even snel door het hotel gelopen. We kwamen niet verder dan de Spa voor de massages etc. Hier kregen we een rondleiding. Groot, en ontzettend mooi. Voor mij de 12e keer in Turkije maar dit heb ik nog nooit gezien. Zo relaxed en mooi! Uiteraard probeert men meteen wat te slijten. De dames, en misschien ik ook, gaan nog een keer naar de hamam voor het laten scrubben en masseren van onze huidjes.
Loes heeft veel last van der keel, dus toch maar even naar de dokter. Gelukkig geen koorts, en bloeddruk en ademhaling was ok. Hij concludeerde dat er een infectie in haar mond zat. We hadden twee opties: Mee naar het ziekenhuis, bloed aflaten tappen, en dan aan de hand van de bloedwaardes de juiste antibiotica voorschrijven. Echter kon hij me niet garanderen dat Loes weer mee naar huis kwam. Ik weet hoe dat gaat, heb het al mee gemaakt, dus zei stellig: geef de tweede optie maar. Hij schreef wat pijnstillers en een gorgel drankje voor. Morgen om 11.30 uur terug komen om te kijken of het verbeterd is, anders toch maar wel even bloed laten prikken. Zijn naar de appotheek geweest om de spullen te halen. Echt een lagertje. Met onze eigen risico in Nederland van 150 euro, doe je hier onderhand 5 jaar mee ;)
In de middag rond 12.00 uur hebben we de andere kamer bezichtigd welke we geboekt hadden. Iets minder mooi (moeten wat te klagen hebben), maar wel praktischer, dus hebben er maar voor gekozen om van kamer te wisselen.
Verder even aan het zwembad een pizzatje gehaald, erg lekker! Daarna even uurtje op bed gelegen en van kamer verwisseld. Hierna zijn Jurgen en Ik wezen zwemmen in het aquapark met echt gave glijbanen.
Daarna weer op de kamer wezen rommelen, waarna we zijn wezen eten, en de avond hebben afgesloten met een coctailtje (die voor sommige onder ons niet te zuipen waren ;) ). Op naar morgen!
Jurgen vermeld nog: Het eten is echt geweldig, veel keuze, en uiteindelijk een ijsje toe! Weltruste!!
26 Juli 2009 - 21:55
Pa En Ma :
Leuk stukje, maak ons maar lekker jaloers hier regent het, geen ijs, geen cocktail maar wel lekker werken............. -
28 Juli 2009 - 05:32
Opi Omi:
ik heb toch niets ovredreven over het hotel he geef alle personeelsleden maar een handje van van en vergeet een bril voor marloes niet nog een hele fijne vakantie -
28 Juli 2009 - 20:07
Deb En Mark:
Hoiiii vakantiegangers!
Ben jaloers hoor hier alleen maar regen! Geniet ervan doe rustig aan en tot snel.
dikke kus mark en deb -
31 Juli 2009 - 14:02
Hans En Carla:
hebben jullie stukjes gelezen en er ook nog om gelachen is goed voor ons fijn dat jullie t naar jullie zin hebben blijf nog maar heel lang goed bevriend met ons gaat t ondanks alles goed vandaag mooi weer d kus carla en hans