Dagje 4: Lekker luieren
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Michael
29 Juli 2009 | Turkije, Side
We hebben niet zo heel lekker geslapen want, we hebben hele irritante boven buren.
Die voor ons gevoel de hele nacht rond hebben gerend en gestampt.
Daarna begon de dag heel vroeg tenminste voor Chris en mij.
Om 8 uur gingen we er al uit om de handdoeken neer te leggen en om wat baantjes te trekken,
Je snapt zeker ook wel dat als ik net een kwartier m’n ogen geopend heb echt nog niet in staat ben om baantjes te trekken…. Dus het bleef bij wat dobberen.
Rond een uur of 9 weer naar boven gegaan waarbij we de jongens uit bed hebben moesten smeken en trekken.
Overdag hebben Michael, Chris en ik heerlijk aan het zwembad gelegen.
Jurgen bleef tot 1 uur in bed plakken maar, kwam even later ons ook vergezellen.
Chris kreeg helaas last van haar ogen en is vroeg weer naar de kamer gegaan.
Opeens kwam Michael met het idee om z’n luchtbed te halen, na 3 kwartier kwam ie terug en had ie eindelijk zijn luchtbed opgeblazen.
Heerlijk dobberend zag ik dat Michael levend verbranden dus, heb ik hem tot de orde geroepen en heerlijk ingesmeerd en Jurgen hem voorzien van een drankje.
Toen was Jurgen aan de beurt op het luchtbed. Helaas lag Jurgen er net 10 min op toen de hoofdsteun van het luchtbed het begaf….. Einde van het luchtbed.
Na het eten zijn Michael en Jurgen nog even in de botsauto’s geweest het kind van hun kwam duidelijk in hun naar boven.
Daarna zijn we naar de lobby gegaan om even te msnen met Ron, Bianca en Opa.
Na een paar rondjes te hebben gelopen om te kijken waar we het meeste bereik hadden deed eindelijk de msn het.
Opa had helaas niet zoveel te vertellen want, die had visite en met Ron en Bianca hebben we nog wat gepraat en gezwaaid via de webcam.
Daarna zijn we naar de Beachbar geweest waar er geweldige livemuziek hadden omdat, we bijna in slaap vielen hebben we maar een potje geskip-bowt.
Weer terug in de hotel kamer aangekomen hebben wij nu een keer de boven buren geplaagd, een tandpoets kwartiertje gehouden, nog even een grouphug en zijn we ons bedje ingegaan.
Kus Marloes