Vertrek
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Michael
25 Juli 2009 | Turkije, Side
Na de paspoort controle heeft Christiane een nieuwe zonnebril gekocht, en hebben we met zijn allen bij de Mac Donalds gegeten. Dik drie kwartier in de rij gestaan en de bestelling was steeds niet compleet. Affijn, die gozer gaf als excuus dat die honger had… Hoe kan het ook anders als je bij de Mac werkt.
We konden precies optijd boarden. We vlogen rond acht uur. Vlucht ging goed, geen turbulentie. Christiane heeft zitten DS’en, Marloes met haar ogen dicht muziek geluisterd, en Scheerder en Ik hebben elkaar uitgedaagd met racen en vliegen op de PSP. Het vliegtuig was oud, maar heeft ons veilig gebracht.
Op Antalya lande we precies om half een snachts (turkse tijd).Marloes was ziek de avond ervoor en had koorts. Dus alles was erg spannend aangezien ze streng controleerde. In het vliegtuig en vragen formulier moeten invullen of je geen last had van griep, pijn in de keel etc. Op Antalya hingen wel degelijk camera’s om te kijken of je geen koorts had, maar gelukkig kwamen we hier netjes voorbij (Loes had gelukkig ook geen koorts meer)
Uiteraard toen wij aan de beurt waren bij de paspoort controle scheden de computers er mee uit. Wachten en wachten, maar de koffers stonden al klaar toen we bij de band aan kwamen.
De bus reis duurde een uurtje. Verder geen stop gemaakt. Het hotel is groot en echt inmens mooi! Tot in de details uitgewerkt. De kamer was erg mooi, enkel niet de gene die we geboekt hadden. Het was een familie kamer, met twee badkamers, waarvan het twee persoonsbed op een soort vliering stond welke met een trap was te benaderen. Ontzettend mooi, maar wat onpraktisch. Morgen rond 09.00 uur terug komen om nogmaals de boeking te checken. Het is laat, dus voor zover, gaan we nu maar slapen!